René Hjetting / Lær at kommunikere autentisk, så du sælger mere

Eric Ziengs: Giv dine kunder en behagelig rejse

Eric Ziengs

Eric Ziengs fra Help Marketing er ekspert i at lave velfungerende kundeflow. I podcasten følger vi kunden, fra før hun entrerer dit online-univers, gennem de forskellige interaktioner, hun har med dig, frem til konvertering, eftersalg og anbefaling af dig. Vi taler om, hvordan du hjælper kunden til en så enkel og behagelig rejse som muligt og kommer undervejs ind på eksempelvis:

  • hvordan du tænker interaktion med kunden ind i dit indhold
  • hvorfor kvitteringer (på fx en tilmelding) er så vigtige forskellige muligheder for Call To Action
  • forskellige flow til forskellige kundetyper på forskellige steder i salgsprocessen
  • hvordan en brevkasse kan øge dit salg – og hvordan du får tid til at have én eftersalg og anbefalinger
  • hvordan du kan bruge analyser af, hvor dine kunder kommer fra, og hvor de forlader dig igen.

Brug din tid bedst muligt

En af Erics styrker er, at han på den ene side har en omfattende viden og erfaring med de uendeligt mange muligheder for at skabe gode kundeflow – og på den anden side er meget bevidst om sit eget tidsforbrug. Fx blev mit spørgsmål om, hvordan jeg konverterer varme leads til salg i Erics hænder til: Hvordan udvælger jeg de varmeste leads, så jeg bruger min tid bedst muligt? Han er tilsvarende bevidst om, at også kunderne har nok at se til, og netop derfor skal de omhyggeligt guides, så de ikke forlader dit univers til fordel for tidens travlhed, før de når i mål.

Er dine kunders rejse fuldendt?

Tænk på den sidste virkelig gode købsoplevelse, du havde – har dine kunder det lige så godt?

Har du fx overvejet, hvor dine kunder kommer fra, og hvordan det påvirker deres adfærd, hvad de interesserer sig for, hvor mange kunder du faktisk kan håndtere, hvordan du udvælger kunder med størst potentiale, hvornår du tilbyder kunder et opkald, hvordan du sikrer dig tilfredse kunder efter købet, og hvornår det er bedst at bede om en anmeldelse?

Vær med LIVE, når jeg optager den næste episode af min podcast.