René Hjetting / Lær at kommunikere autentisk, så du sælger mere

Om mig

Hej, jeg hedder René Hjetting

René Hjetting

Jeg brænder for markedsføring, der er ægte og ærlig. Jeg tror på, at når du følger din passion og udvikler din forretning med afsæt i, hvem du virkelig er, og hvad du har på hjerte, så vil der også komme kunder til din forretning, så det bliver til at leve af.

Autentisk markedsføring ligger for mig i krydsfeltet mellem selvrealisering og business. Det er kun dig selv, der ved, hvad du har lyst til, men det er ikke nok at kende din passion. Forretningsidéen skal udvikles, den skal ud over rampen og markedsføres på den rigtige måde, de rigtige steder, før din unikke, magnetiske kundetiltrækning begynder at virke – og dén proces elsker jeg at være en del af.

Kærlighed til marketing

Til daglig laver jeg kommunikations- og PR-arbejde for MyPressWire, som har til huse i Ballerup. Hver dag har jeg kontakt med mange forskellige mennesker, som skal lancere eller re-lancere deres produkter/ydelser/virksomhed eller vedligeholde deres markedsføring.

Nogle gange er jeg med, helt fra idéen opstår, gennem planlægningsfasen og til idéen realiseres – andre gange på dele af rejsen. Jeg hjælper folk med at finde ud af, hvad der skal skrives, hvordan det skal skrives, hvem det skal henvende sig til, hvornår det skal udsendes, og hvilke medier, journalister, bloggere mv., det vil være relevant at satse på – og alt sammen på en måde, som spiller sammen med den øvrige markedsføring.

Bygger på egen erfaring

Jeg nyder at videregive min viden og rådgiver kun i ting, jeg har prøvet på egen krop. Jeg har selv startet virksomhed flere gange – både med og uden succes. Sammen med min erfaring gennem 15 år med at hjælpe andre med lancering af virksomheder gør det, at jeg ved, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Ud fra mine egne successer og mit arbejde med andre, der har fået succes, kan jeg se, hvad der kendetegner en succesfuld tilgang. Det handler om indstilling og attitude, hvordan du opfatter dig selv, hvordan du opfører dig, og om der er hjerte bag det, du gør. Hvis der er det, er der også naturligt en glæde ved at give, og når du giver af dig selv, kommer der noget (ofte meget mere) tilbage.

Vejviser i enkelhed

Vi har alle sammen noget, vi brænder for, og hvis vi stoppes i realiseringen af det, skyldes det næsten altid os selv og vores egne tanker. Min passion er at vise vej for mennesker, så de ikke bruger mange år på noget, de egentlig ikke har lyst til – eller kaster deres energi ud på en masse forskelligt frem for at sætte ind på de to-tre ting, de dybest set brænder for.

Nogle har lettere ved at komme ud af starthullet end andre, men de fleste vil gerne støttes med muligheden for en-til-en-rådgivning. Som business-mentor hjælper jeg andre videre med deres individuelle drømme og visioner, så de derudfra kan skabe et levebrød for sig selv.

En kunde er fx i tvivl om, hvad hun skal gøre med sin forretning. Hun er superdygtig, men usikker, tager for lidt for sit arbejde, tror ikke på sig selv og kender ikke sit marked – men det gør jeg. Jeg ser knivskarpt igennem folk og forstår deres indre værdier og intentioner. Og jeg elsker at hjælpe dem med at finde ind til, hvad de har allermest lyst til at lave og gøre det til en også økonomisk bæredygtig forretning. Det er på en måde ret enkelt.

Lykke er succeskriteriet

Mine kunder søger selvrealisering, de tænker over deres liv, og hvad de skal bruge deres evner til. Når mennesker efter at have været i et forløb hos mig kommer og siger, at de er lykkelige, ser jeg det som en succes. Succes handler om at realisere de drømme og ambitioner, vi hver især har, i et fornøjeligt og lykkeligt liv. Det kræver kontakt til passion, vilje til at sætte ind og viden om, hvordan man kan gøre det. Selv hopper jeg altid glad ud i noget nyt, når jeg føler for det – med faldskærm på ryggen.

Jeg hjælper dig gerne

Lad os drikke en kop kaffe/the sammen og tale om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig med din forretning. Du er velkommen til kontakte mig på e-mail eller telefon +45 29 27 65 40.