René Hjetting / Lær at kommunikere autentisk, så du sælger mere

Her er det bedste råd jeg nogensinde har hørt

Warren Buffett

Du sidder ved dit skrivebord, og solen skinner dig i øjnene med milde stråler. Du har det egentlig ret godt med dig selv og får et lille smil på læben. Det går godt for dig og virksomheden.

Du ved med dig selv, at du er nødt til at følge med i de nye tiltag, der dukker op. Du føler dig rimeligt godt klædt på, da du bruger masser af tid på at læse blogs, se videoer og deltage i webinarer om online marketing.

Du udvikler også dig selv og dine produkter og følger de strømninger, der er i markedet. Det beviser dit salg, som stiger støt.

Du sidder og tænker på, hvad du skal gøre i 2017, og hvad du skal satse på?

Du ved det faktisk godt, for du har læst og hørt om noget, der hedder MarketingCast, hvor der er samlet 20 af Danmarks bedste eksperter indenfor online marketing.

At købe en billet til MarketingCast vil give dig meget mere viden og en masse tricks, men det bedste er måske, at du får finjusteret dine fornemmelser af, hvad du skal satse på i 2018.

Kan det betale sig, tænker du måske?

Ingen andre steder finder du 20 eksperter samlet i et forum, hvor du kan opleve dem live og stille dem spørgsmål og få svar.

Faktisk skal du kun give det samme, som 3 gode marketing bøger koster – eller det, du må slippe for 2 P-bøder i København.

Warren Buffett der er kendt som et orakel indenfor investeringer i aktier, han er kommet med et af de bedste råd jeg har hørt nogensinde.

Rådet er, at den bedste investering du kan lave nu og altid er, at investerer i dig selv, og det kan ikke være mere sandt.

***

Få mit nyhedsbrev hver fredag morgen, hvor jeg vil sende dig inspirerende artikler, tips & tricks, nye podcast, og lokkende tilbud.